Spotkania Młodych Stomików
-
- PostyCOLON 14
- RejestracjaCOLON 28 lip 2009, 20:05
Spotkania Młodych Stomików
Rozpisałam się mocno na forum stomia.info.pl i nie chcę się powtarzać - wszystkich stomików, którzy są lub czują się młodzi, zapraszam do przeczytania tego wątku: Spotkania Młodych Stomików i do wypowiedzenia swojego zdania - tam albo tutaj.
-
- PostyCOLON 14
Re: Spotkania Młodych Stomików
Witam!
Chciałam niniejszym zawiadomić, że pierwsze Spotkanie Młodych Stomików odbędzie się 12 lutego 2011 roku (sobota) we Wrocławiu, przy ul. Ruskiej 46C. Początek spotkania o godzinie 12:00.
Jak trafić? Przy ulicy św. Antoniego, prawie dokładnie naprzeciwko sklepu medycznego ze sprzętem stomijnym Medica Humana, znajduje się brama (tunel), w którą wchodzimy. Zaraz po wyjściu z niej, wchodzimy w pierwsze drzwi po prawej (nie dzwonimy domofonem, drzwi są otwarte) i wchodzimy po schodach na drugie piętro (przy drzwiach będzie kartka z adresem Ruska 46C). Tutaj link do mapki Google: Ruska 46C
Zainteresowane spotkaniem osoby proszę o wcześniejszy kontakt ze mną:
e-mail: remedios44@o2.pl
GG: 9915870
Przy okazji chciałabym serdecznie podziękować firmie JoyGroup za bezpłatne udostępnienie lokalu.
Chciałam niniejszym zawiadomić, że pierwsze Spotkanie Młodych Stomików odbędzie się 12 lutego 2011 roku (sobota) we Wrocławiu, przy ul. Ruskiej 46C. Początek spotkania o godzinie 12:00.
Jak trafić? Przy ulicy św. Antoniego, prawie dokładnie naprzeciwko sklepu medycznego ze sprzętem stomijnym Medica Humana, znajduje się brama (tunel), w którą wchodzimy. Zaraz po wyjściu z niej, wchodzimy w pierwsze drzwi po prawej (nie dzwonimy domofonem, drzwi są otwarte) i wchodzimy po schodach na drugie piętro (przy drzwiach będzie kartka z adresem Ruska 46C). Tutaj link do mapki Google: Ruska 46C
Przy okazji chciałabym serdecznie podziękować firmie JoyGroup za bezpłatne udostępnienie lokalu.
Ostatnio zmieniony Remedios44 przez 2, łącznie zmieniany 18 razy
Witam cieplutko,
mam malutkie pytanko odnośnie drugiego piętra. Czy jest może winda?
mam malutkie pytanko odnośnie drugiego piętra. Czy jest może winda?
-
- PostyCOLON 14
No właśnie niestety nie ma. To jest duża wada, lokal niedostosowany do potrzeb osób niepełnosprawnych ruchowo, i będę się starała znaleźć coś lepszego, ale tu akurat miałam szybko, łatwo i za darmo.
-
- PostyCOLON 197
- RejestracjaCOLON 14 lut 2010, 21:09
Witaj Remedios .
Super pomysł.
Czuje sie młodo choć mam ...-dziesci lat, stomię nastolatkę i jeszcze studiuję.
Chciałabym obejrzec Wrocław choćby przy okazji spotkania ,które organizujesz, ale mam sesję.
Żałuję bardzo , może innym razem sie spotkamy i bliżej wschodu Polski. Czekam z niecierpliwościa na relacje ze spotkania.
Super pomysł.
Czuje sie młodo choć mam ...-dziesci lat, stomię nastolatkę i jeszcze studiuję.
Chciałabym obejrzec Wrocław choćby przy okazji spotkania ,które organizujesz, ale mam sesję.
Żałuję bardzo , może innym razem sie spotkamy i bliżej wschodu Polski. Czekam z niecierpliwościa na relacje ze spotkania.
-
- PostyCOLON 14
I już po spotkaniu! Malutka relacyjka na moim blogu.
Już myślę o następnym spotkaniu, i z góry wszystkich zapraszam! Najprawdopodobniej kwiecień, chciałabym tym razem zorganizować w Warszawie, ale we Wrocławiu kolejne spotkania też będą.
Już myślę o następnym spotkaniu, i z góry wszystkich zapraszam! Najprawdopodobniej kwiecień, chciałabym tym razem zorganizować w Warszawie, ale we Wrocławiu kolejne spotkania też będą.
-
- PostyCOLON 14
Serdecznie zapraszam na drugie Spotkanie Młodych Stomików, które odbędzie się 28 maja 2011 roku (sobota) we Wrocławiu, przy ul. Ruskiej 46C.
Początek spotkania o godzinie 12:00.
Między uczestników spotkania mam do rozdania prezenty:
*woreczki ileostomijne jednoczęściowe Stomadress 19mm
*piankę Aloe Vesta
*opakowanie chusteczek Aloe Vesta
*opakowanie zielonych gazików ConvaCare (z płynem ochraniająco-gojącym)
Serdeczne podziękowania dla firmy JoyGroup za bezpłatne udostępnienie lokalu.
Początek spotkania o godzinie 12:00.
Między uczestników spotkania mam do rozdania prezenty:
*woreczki ileostomijne jednoczęściowe Stomadress 19mm
*piankę Aloe Vesta
*opakowanie chusteczek Aloe Vesta
*opakowanie zielonych gazików ConvaCare (z płynem ochraniająco-gojącym)
Serdeczne podziękowania dla firmy JoyGroup za bezpłatne udostępnienie lokalu.
-
- PostyCOLON 14
Z powodu braku osób deklarujących chęć przybycia, spotkanie młodych stomików 28 maja 2011 nie odbędzie się.
Gdzie się Koleżanka Remedios44 zapodziała?Od maja brak aktywności??Czekamy na "Wielki Powrót".
Lecz ci,którzy ufają Panu,nabierają siły, wzbijają się w górę na skrzydłach jak orły,
biegną,a nie mdleją, idą ,a nie ustają.
biegną,a nie mdleją, idą ,a nie ustają.
wiam
prosze o kontak jesli bedzie jakies spotkanie stomikow, martin1022wp.pl
prosze o kontak jesli bedzie jakies spotkanie stomikow, martin1022wp.pl